Over WakkerAAN

WakkerAAN is een Coöperatief netwerk voor mensen en organisaties die er toe willen doen. We streven naar een betere wereld, en die begint bij jezelf.

De echte uitdaging ligt in het maken van concrete stappen die van betekenis zijn en impact hebben, hoe klein ook. Startend vanuit het nu en bottom up.

We streven naar Wereldvrede in 2025. Dat is ons hogere doel. Dat lijkt onbegonnen werk, maar begint vandaag bij jezelf in je eigen werk- en leefomgeving. Maak zelf het begin en zet samen met anderen een stap in de goede richting. 

De mensen van de Coöperatie WakkerAAN bieden zich aan in situaties waar het anders kan of waar mensen beter kunnen worden. Met ervaring, kennis en kunde en vooral ook met enthousiasme, daadkracht en aandacht. Daarbij kunnen we extra energie (menskracht en middelen) mobiliseren door inzet van onze netwerken en creativiteit. Door een bundeling van talenten zijn we oneindig veel sterker dan de individuen afzonderlijk.  Die hefboom is onze kracht.

Wereldvrede in 2025, daar streven we met WakkerAAN naar. Dat klinkt wat optimistisch en dat is het ook maar zonder daden geen dromen!

Volg ons en doe mee!

Lees eerst de instructies en meld je project hier aan. 

Manifest

Wat je doet, doet ertoe.
Dat is het uitgangspunt van WakkerAAN.

We zijn optimisten. Dat komt omdat we weten dat wanneer mensen elkaar vinden en zich echt aan elkaar verbinden ze een gemeenschap van geluk en gezondheid vormen.

We zijn ook realisten. Je kan namelijk niet alles zelf. Ieder heeft zijn eigen kracht.

Jij hebt planken en een zaag en ik spijkers en een hamer. Zullen we samen een schuur bouwen? Of iets anders?

Leer van elkaar en zoek de verbinding. Samen doen wat er toe doet.
Thuis, om de hoek en verder weg. Samen bouwen we een gezonde en veilige toekomst. 

Begin vandaag! In je eigen werk- en leefomgeving. Het leeft meteen als je het daar met anderen over hebt en gaat kijken waar en hoe het beter kan. 

Onze coöperatie heeft een gewaagd hoger doel. We streven naar Wereldvrede in 2025. Onbegonnen werk? Niet als we samen de eerste stappen zetten!

Doe je mee? Wakker dan aan!