WakkerAAN!
Word lid van onze Coöperatie!

Ben je nieuwsgierig, wil je ook meedoen en overweeg je lid van WakkerAAN te worden? Kom dan eerst eens langs op een van onze WakkerAAN cafe’s om de kennis te maken en de sfeer en dynamiek te proeven. Graag horen we wat jou triggert bij het lezen van ons manifest en wat je wilt en kunt bijdragen aan ons doel Wereldvrede in 2025!!

 

WakkerAAN is een coöperatie vanuit de gedachte dat dit voor alle leden gelijkwaardigheid betekent. De coöperatie is een samenwerkingsvorm gericht op het realiseren van toegevoegde waarde voor haar leden en hun omgeving door het mogelijk maken en uitvoeren van bedrijfsmatige activiteiten voor en door haar leden, in welke vorm dan ook. Juist dit actieve en ondernemende karakter van een coöperatie past bij de wijze waarop WakkerAAN haar idealen wil bereiken.

 

Lid worden van de Coöperatie WakkerAAN kan voor een jaarlijks lidmaatschap van;

– € 125,– (exclusief BTW) voor bedrijven tot en met 4 medewerkers
– € 250,– (exclusief BTW) voor bedrijven met 5 of meer medewerkers
– € 75,– (inclusief BTW) voor particulieren.

 

De jaarlijkse contributie wordt gebruikt voor de voorbereiding en organisatie van de bijeenkomsten, marketing- en administratiekosten etc.. Ook kan een deel van de lidmaatschapsgelden op voorstel van het bestuur of de leden worden besteed aan specifieke projecten.

 

Aanmelden als lid kan in het WakkerAAN-cafe of via info@wakkeraan.nl
Naast het lidmaatschap wordt je als lid gevraagd bij te dragen aan het WakkerAAN Fonds op een manier die bij jou past. Je kunt hiervoor contact opnemen met fonds@wakkeraan.nl