De Mens en de berg

Elk mens is uniek en heeft heel authentieke kwaliteiten. Kwaliteiten waar je mee geboren bent, die bij jou als wezen horen. Er is niks mis met je. Toch zijn veel mensen gespannen bezig om iets te bereiken. Misschien ken je dat, dat je een beeld maakt van hoe je zou moeten zijn en je probeert dit te bereiken in je werk en leven. Dat geeft spanning en kost veel energie.
In deze lezing gaan we dieper in op de Mens en de berg en hoe we samenwerken in organisaties om onze doelen te bereiken. Je wezenlijke doel en de rol van gezamenlijke intuïtie hierin. Ons innerlijke weten. We gaan dieper in op oorzaken van spanning en hoe je jezelf binnen organisaties kunt verwezenlijken .

Annelita Reinders MSc, arbeids- en organisatiepsycholoog.
Naast mijn intuitieve ontwikkeling heb ik zelf een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik als organisatie-adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik op essentie niveau mensen en bedrijven in hun ontwikkeling.

Meer verhalen...

Vitale organisaties? #hoedan!

Hoe:   Welkom! Wij werken aan een nieuwe aanpak waarin we deze zeer actuele en belangrijke vragen willen adresseren in...

De Mens en de berg

Elk mens is uniek en heeft heel authentieke kwaliteiten. Kwaliteiten waar je mee geboren bent, die bij jou als wezen...

Kip of Ei

Wat is de methode Kip of Ei? Hoe kun je Kip of Ei inzetten voor vrede in jouw organisatie? In...